MIO 0 Posted May 8 Ahoj, mám menší problem s es_admin2 když ho dám do server.cfg tak se mi nehce zapnout ani manualně nejde startnou a vehře mi nejde polovina prav, např. /newdoor /reguster /skin a dalši děkuji za radu. Share this post Link to post Share on other sites
0 BzZz 69 Posted May 9 (edited) Es_admin2 je zastaraly script, ktery se uz nepouziva. Je k nicemu. Predpokladam, ze stavis server a nejspis na ZAPu. V prvni rade ti nedoporucuji ZAP, protoze vecne pada. I na testovani je zcela nepouzitelny, jelikoz ti to bude vic padat, nez pojede. Druha vec je nepouzivat jejich starodavnej jakejsi ESX balicek. Pouzivej officialni ESX zdroj, ktery je jiz optimalizovanejsi a nepotrebujes k nemu jebku jako je es_admin ;) https://github.com/esx-framework/esx-legacy Edited May 9 by BzZz 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ahoj, mám menší problem s es_admin2 když ho dám do server.cfg tak se mi nehce zapnout ani manualně nejde startnou a vehře mi nejde polovina prav, např. /newdoor /reguster /skin a dalši
děkuji za radu.