aligaming96 0 Posted May 15 Ahoj, včera jsem si zakoupil tento script. Funguje dobře až na LSPD. Zde to ani boss menu neotevře. Nevíte někdo, kde může být chyba? Díky za případné nápady. Díky Share this post Link to post Share on other sites
0 BzZz 73 Posted May 15 Ahoj, u placených scriptů by ses měl dotazovat vždy tvůrce. Je to placený script a my ikdyž nám nasdílíš chybu, tak nemáme možnost nahlédnout do kódu, protože si ho nikdo kupovat nebude a ty leakovat kód nesmíš. Takhle ti řeknu asi jenom to, že tvůj problém je v server/main.lua na řádku 70, pravděpodobně to asi nemůže vyčíst z nějakého důvodu příjmení postavy. Share this post Link to post Share on other sites
0 aligaming96 0 Posted May 15 (edited) Vždy to tak dělám. Mě je divné, že na ostatní frakce to funguje bez problému ale na job police to nefunguje. Každopádně ti děkuji za tvojí reakci. Edited May 15 by aligaming96 Share this post Link to post Share on other sites
0 BzZz 73 Posted May 15 Jestli to nefunguje jen u policejobu, můžeš zkusit všechny hráče vyhodit z toho jobu, zda prázdný fungovat bude. Já teda nevím, co to má dělat, ale usuzuji, že to lustruje seznam lidí u toho jobu. Třeba tam má někdo špatný znak jen. Share this post Link to post Share on other sites
0 aligaming96 0 Posted May 15 Je to Boss menu, jde tam najimat lidi ale dávat jim třeba bonus za odvedenou práci. Zkusím to, třeba to pomůže Měl si pravdu. Zjistil jsem, že v databázi se někomu nepropsalo jméno a bylo tam místo jména "NULL", kvůli tomu nefungoval script. Jsi best. Dá se tu někde dát doporučení? :D Share this post Link to post Share on other sites
Ahoj, včera jsem si zakoupil tento script. Funguje dobře až na LSPD. Zde to ani boss menu neotevře. Nevíte někdo, kde může být chyba?
Díky za případné nápady. Díky