Dejdik Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Ahojky, chtěl bych se zeptat kde v ox_inventory můžu změnit font písma? Jelikož když sepíšu nějakou věc s diakritikou tak mám místo háčků otazníky.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Isigar Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Ok zkus ten soubor otevřít dát encoding -> convert to UTF-8 (without BOM) a uložit soubor znovu, přepiš ty názvy do správných hodnot a ulož to zase přesně takto. Tady obrázek z české lokalize notepadu ++ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Isigar Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 @Dejdik můžeš sem poslat fotku toho? Protože mě to osobně připadá, jak kdyby si to ukládal ve špatném formátu souboru a kvůli tomu se to dělo. Ne kvůli fontu jako takovém. Přidávám odkaz na stackoverflow, kde řeší visual code, který má asi každý pokud to ukládáš v nějakém jiném programu ujisti se, že to ukládáš v UTF-8.https://stackoverflow.com/questions/30082741/change-the-encoding-of-a-file-in-visual-studio-code 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Dejdik Posted February 19, 2023 Author Share Posted February 19, 2023 Ahojky, používám notepad++ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Dejdik Posted February 19, 2023 Author Share Posted February 19, 2023 Děkuju moc, pomohlo. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Dejdik
Ahojky, chtěl bych se zeptat kde v ox_inventory můžu změnit font písma? Jelikož když sepíšu nějakou věc s diakritikou tak mám místo háčků otazníky..
4 answers to this question
Recommended Posts