kamil.nahlik Posted January 16 Share Posted January 16 Zdravím, hledám developery na cz/sk fivem rp server, chci vytvořit kvalitní server. Hledám dev na úplně všechno, potřebuju nadevovat celý server od začátku. V případě zájmu se mi ozvěte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 p3rnik_3 Posted January 18 Share Posted January 18 Dne 16. 1. 2024 v 17:29 řekl kamil.nahlik: Zdravím, hledám developery na cz/sk fivem rp server, chci vytvořit kvalitní server. Hledám dev na úplně všechno, potřebuju nadevovat celý server od začátku. V případě zájmu mě ozvete. Zdravím, klidně s vámi do toho půjdu nic za to nechci teprve se z FiveM DEV učím a rád bych se něco naučil z devu od někoho lepšího Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 honza2526 Posted January 24 Share Posted January 24 (edited) Zdravím, hledám developery na cz/sk fivem rp server Hledám dev na úplně všechno V případě zájmu se mi ozvěte. Edited January 24 by honza2526 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Derenek Posted February 15 Share Posted February 15 On 1/16/2024 at 5:29 PM, kamil.nahlik said: Zdravím, hledám developery na cz/sk fivem rp server, chci vytvořit kvalitní server. Hledám dev na úplně všechno, potřebuju nadevovat celý server od začátku. V případě zájmu se mi ozvěte. Ahoj Kamile, pokud pořád nabídka platí tak mi napiš na můj discord: imperatorderen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kamil.nahlik
Zdravím, hledám developery na cz/sk fivem rp server, chci vytvořit kvalitní server.
Hledám dev na úplně všechno, potřebuju nadevovat celý server od začátku.
V případě zájmu se mi ozvěte.
3 answers to this question
Recommended Posts