Derenek Posted January 25 Share Posted January 25 ZDRAVÍM, PŘIDAL JSEM SCRIPT KTERÝ BY MĚL PŘIDAT /STAV A /ZDE ALE KDYŽ POUŽIJU OBOJE TAK SICE FUNGUJÍ ALE PÍŠOU SE TAM POUZE ZÁVORKY, NĚKDO KDO S TÍM UMÍ A PORADIL MI JAK TO OPRAVIT? stavzde-stav.zip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Scorpio Posted January 31 Share Posted January 31 Ahoj, koukl jsem na to "očičkem" 🙃 Máš tam starej getSharedObject, který se již nepoužívá 🙂 + to, že se ti tam ukazují "závorky"(kostičky) je neznámým fontem. Buď přidej font, který máš nastaven, změň font, který máš, nebo odstraň font ze scriptu. Nejlepší je přidat font, aby se ti zobrazovala česká diakritika. Doufám, že jsem pomohl. ☺️ Jak přidat FONT do hry je dokonce tady někde na fóru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Derenek Posted February 15 Author Share Posted February 15 On 1/31/2024 at 9:33 PM, Scorpio said: Ahoj, koukl jsem na to "očičkem" 🙃 Máš tam starej getSharedObject, který se již nepoužívá 🙂 + to, že se ti tam ukazují "závorky"(kostičky) je neznámým fontem. Buď přidej font, který máš nastaven, změň font, který máš, nebo odstraň font ze scriptu. Nejlepší je přidat font, aby se ti zobrazovala česká diakritika. Doufám, že jsem pomohl. ☺️ Jak přidat FONT do hry je dokonce tady někde na fóru. nechápu ten font, napiš mi na discord: imperatorderen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Derenek
ZDRAVÍM, PŘIDAL JSEM SCRIPT KTERÝ BY MĚL PŘIDAT /STAV A /ZDE ALE KDYŽ POUŽIJU OBOJE TAK SICE FUNGUJÍ ALE PÍŠOU SE TAM POUZE ZÁVORKY, NĚKDO KDO S TÍM UMÍ A PORADIL MI JAK TO OPRAVIT?
stavzde-stav.zip
2 answers to this question
Recommended Posts