Bartolomej44 Posted April 13 Share Posted April 13 Zdravím , mám takový problém Používám ox-lib,inv atd.. a když zahodím item tak ma model tohoto... je mí jasný že to bude někde v configu ? Ale jak hledám tak nemůžu najít . Proto jsme přišel zde pro radu https://ibb.co/4VGQ2RH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 lukyn Posted April 16 Share Posted April 16 Ahoj, tento problém se vyskytoval ve starší verzi ox.. Aktualizuj si vše a dej vědět, zda byl problém vyřešen, děkuji 🙃 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bartolom44 Posted May 2 Share Posted May 2 Heya, problém vyřešen. Ox aktualizováno+ novější verze esx to fixnula. Momentálně mám problém co se týče zbraní všechno fungovalo jak mělo a poslední dva dny nemůžu použít zbraně assualt carabinu no všechny kromě pistolek zamířit mužů ale mám ukázány kolečko jako by byl druhý hráč friendly fire off prostě... Se zbraněmi jsme nic nedělal pouze jakev ox data items a weapojs.lua upravil durabilitu..fungovala vše poslední 2 dny vlastně jediná změna byla upgrade ox a esx nic jiného... Tak teďka nechápu proč mužů využívat na pvp jenom psitol a ne dlouhé zbraně... V conciguhe je pvp enable = true pvp je zapnuté ale přesto nejde střílet z dlouhých zbraní jenom z pistolek nějaký rády ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bartolom44 Posted May 2 Share Posted May 2 On 4/16/2024 at 11:24 PM, lukyn said: Ahoj, tento problém se vyskytoval ve starší verzi ox.. Aktualizuj si vše a dej vědět, zda byl problém vyřešen, děkuji 🙃 Děkuji za pomoc🤗😎 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bartolom44 Posted May 3 Share Posted May 3 Okay , problém se zbraněma vyřešen 🫡 vše funguje jak má 🫡 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Bartolomej44
Zdravím , mám takový problém
Používám ox-lib,inv atd..
a když zahodím item tak ma model tohoto... je mí jasný že to bude někde v configu ? Ale jak hledám tak nemůžu najít . Proto jsme přišel zde pro radu
https://ibb.co/4VGQ2RH
4 answers to this question
Recommended Posts