Jump to content

Question

Posted

Zdarec, mám menší problém s přihlášením nebo spíš s celkovým vytvářením serveru na local hostu.
Chtěl bych se zeptat jestli nevíte jak propojit localhost s win scp a následně přihlašovací údaje které si zadám do WINKA poslat dalšímu člověku, který by mohl přidávat resources taky.
Mám veřejnou IP a vše co potřebuju, nejde mi vytvořit WIN SCP connect.

Prosím o help, už se s tím tady je*u asi 20hodin

(FileZilla by taky šla)

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Nevím zda si uvědomuješ co vlastně chceš udělat a co je winscp.

Aby jsi toto mohl na 100% udelat tak by jsi potřeboval

opravdu veřejnou ipv4(6) adresu(mnoho lidi si myslí že jí ma a vlastně nemá), na svém síťovém zařízení měl nastavený routing portu na tvuj počítač, na počítači povolený ten port a pak to zásadnější, nějaký ftp server se správou uživatelů. 

To co by jsi ty rád bohatě a 1000x bezpečnejsi pro tebe zajištuje GIT, nauč se sním pracovat a budeš mít vystarano a nebudeš muset delat obrovnou bezpečnostní díru do svého pc a to nemluvím že bude moci nahravat jen když tvuj pc bude zapnutý a bude mít net...

• Like 1
  • 0
Posted
18 hours ago, Samnick said:

nevím co znamená "jak založit WIN"

Proste si nainstaluj nějaký ftp server

Hele prostě potřebujeme něco přes co budeme přetahovat soubory bezpečně a rychle.

mám veřejnou IP s tím že dokážu otevřít na routeru port ale nevím jak nainstalovat ftp server na pc, máš nějakej tutorial nebo odkaz?

a je ftp server na domací síť vhodný ? myslím aby se mi přes to nikdo nedostal do sítě. (Hostuji Doma)

Nebo jestli nevíš o nějakým lepším bezplatným způsobu jak přetahovat soubory.

díky předem za rady. 

ps: git je podle mě až moc složitej a na to já moc nejsem.