Hľadám skúsený tím alebo jednotlivcov na spoluprácu pri budovaní kvalitného FiveM Roleplay projektu.
Ja osobne zabezpečím kompletný development servera, technické vedenie, VPS infraštruktúru a financovanie vývoja bez potreby vašich investícií. Vo FiveM developmente sa pohybujem dlhodobo a cieľom je vytvoriť stabilný a dlhodobý projekt s kvalitnou komunitou.
Aktuálne hľadám ľudí, ktorí majú skúsenosti s:
• marketingom a budovaním komunity
• managementom projektu
• kontaktmi na streamerov / content creatorov
• propagáciou a rozbehom RP serverov
• vedením hráčskej komunity a support tímu
Hľadám partnerov, ktorí chcú projekt reálne posunúť a podieľať sa na niečom väčšom, nie len “ďalšom FiveM serveri”.
Ak máš záujem spojiť sily, napíš mi PM spolu s:
• tvojím Discordom
• skúsenosťami
• predstavou, ako vieš projektu pomôcť
Následne sa ti ozvem a môžeme prebrať detaily spolupráce.
Question
PROJECT_DEV
Hľadám skúsený tím alebo jednotlivcov na spoluprácu pri budovaní kvalitného FiveM Roleplay projektu.
Ja osobne zabezpečím kompletný development servera, technické vedenie, VPS infraštruktúru a financovanie vývoja bez potreby vašich investícií. Vo FiveM developmente sa pohybujem dlhodobo a cieľom je vytvoriť stabilný a dlhodobý projekt s kvalitnou komunitou.
Aktuálne hľadám ľudí, ktorí majú skúsenosti s:
• marketingom a budovaním komunity
• managementom projektu
• kontaktmi na streamerov / content creatorov
• propagáciou a rozbehom RP serverov
• vedením hráčskej komunity a support tímu
Hľadám partnerov, ktorí chcú projekt reálne posunúť a podieľať sa na niečom väčšom, nie len “ďalšom FiveM serveri”.
Ak máš záujem spojiť sily, napíš mi PM spolu s:
• tvojím Discordom
• skúsenosťami
• predstavou, ako vieš projektu pomôcť
Následne sa ti ozvem a môžeme prebrať detaily spolupráce.
0 answers to this question
Recommended Posts